Simolin Oy-Ab  •  Simolinsvägen 3, 06100 Borgå

Öppettider: Mån-Fre 7-18  Lör 8-14, Laattapiste och Kök Mån 7-16, Tis-Fre 7-17.30,  Lö 8-14, 

Kontoöppning för företag 

Kontoöppning för privatpersoner 

Kontakta Oss

Adress

Simolin Oy-Ab

Simolinsvägen 3

06100 Borgå

 

Telefonnummer: 0424 66191

Epost: myynti@simolin.fi

 

Öppettider

Måndag-Fredag 7.00-18.00

Lördag 8.00-14.00

 

Laattapiste och Kök

Måndag 7.00-16.00

Tisdag-Fredag 7.00-17.30

Lördag 8.00-14.00

 

 

 

Personalens kontaktinfo.

 

Följ oss också på Facebook!

 

Följ oss också på Instagram!

RAUTANET-KONTO - FLEXIBEL FAKTURERING MED AVBETALNING

RAUTANET-KONTOT GER DIG ETT FINANSIERINGSLÖFTE FÖR DINA INKÖP OCH FLEXIBILITET FÖR BETALNINGEN AV DIN RENOVERING

  • Öppna ett Rautanet-konto genom att klicka på ansökningslänken här eller genom att skicka ett SMS till nummern 18311/Rautanet. Kreditavtalet kan du underteckna digitalt med hjälp av TUPAS. 
  • Om så önskas kan personalen öppna ett konto åt dig i vår affär i samband med ditt inköp. 
  • Ett öppnat Rautanet-konto är ett kreditåtagande, som tryggar dina inköp, upp till den på förhand överenskomna kreditgränsen. Samtidigt vet du att finansieringen är i ordning. 
  • När du har gjort ett köp, debiteras ditt konto och du får räntefri och kostnadsfri betalningstid från köptilfället till nästa månads slut, då fakturan har förfallodatum. 
  • Då förfallodatumet inträffar kan du välja att betala bort fakturans hela summa, eller välja t.ex. 12 månaders räntefria och kostnadsfria avbetalning. Naturligtvis kan du också välja någon annan avbetalningstid som passar dig bättre. Bekanta dig med betalningsprogrammen här.
  • Betalningen av den första betalningsomgången startar automatiskt igång det valda avbetalningsprogrammet.
  • Ytterligare köp kan utföras enkelt genom att bara visa identitetsbevis i affären. 

Månatliga summorna innehåller ett avdrag och möjlig ränta. Möjliga behandlingskostnader och kontoavgifter läggs till enligt det valda betalningsalternativet. För månatligt köp på under 100 euros kan endast ett (1) eller tre (3) månaders betalningsalternativ väljas. Lägsta månatliga utbetalning är för tillfället 15 euro.

 

*Räntaan är för tillfället 3 månaders Euribor (referensränta) adderat med 21 procentenheter (marginal) och med användning av 360 dagar som avdelare. I exemplet används räntan 22,00%. ** Adderas till alla valda betalningsplaner.

 

***Exemplet grundas på ett köp gjort 15:nde dagen i månaden och uträkningen gjord 30.4.2014. Exemplet förutsätter att räntan och kostnaderna inte förändras under exemplets betalningstid. Annan användning av krediten kan också leda till en högre eller lägre verklig årlig ränta. Den verkliga årliga räntan är räknad med KKV:s direktiv.

 

**** Avrundat uppåt med en decimals noggrannhet. Efter valet av månatlig betalningsplan adderas möjlig kontoavgift till delbetalningssumman. Kontoavgifterna är medräknade i kreditkostnaderna och i slutgiltliga beloppet.

© Rauta- ja Rakennustarvikekaupan Kauppakumppanit ry  |  Design by: JPmedia